С наступающим дорогие Вентспилсчане
С наступающим дорогие Вентспилсчане
Счастья и здоровья вам в новом году
Пусть за столом соберутся вместе азербайжанцы и армяне,
русские и латыши,грузины,украинцы и поляки
И под горилку,шашлык и горох со шпеком
Мы дружно крикнем,эй военный диктатор
едь куда ехал,нахер войну,мира хочу!
Поднимем бокалы с игристым шампанским
За дружество наций в аллее акаций.
Комментарии (14)
З Новым годам і Калядамі дарагі сябры! Няхай жыве Беларусь на вашым сайце і у серцах кожнага супрацоўніка!
Дарагія землякі, адраджэнцы, паважаныя беларусы, віншую ўсіх з надыходзячым новым 2018 годам і спадзяюся, што ён будзе лепшы, чым мінулы 2017-ы!
З Новим годом! Здоровья, отрады и ще многого лита!
Щиро Вам дякую за таке приємне привітання яке підняло мені настрій в цей день! Коротше вітаю всіх вас з Новим роком! :-)))
Хай одяг буде від кутюр, в кишенях - шелест від купюр, душа хай прагне аванттюр, ав справах - тільки лиш ажур!
тaujieji 2018 metai geltonojo žemės šuns metai!
brangūs tautiečiai! nuoširdžiai sveikinu jus su naujais metais!
pačių laimingiausių,
pačių džiaugsmingiausių,
pačių nuostabiausių
naujųjų 2018 metų!
Ура!))
Dėkoju tau už sveikinimus ir linkėjimus! Su Naujaisiais metais!
З Новим Роком і Різдвом Христовим!
سنة جديدة سعيدة الله عز وجل
امنياتي بالحب و السعاده و الصحة في كل عام
新年快樂,親愛的朋友們! 幸福和健康給你!
Õnnelik uus aasta!
Для Овчарка: Спасыбо тоби, добрий чёловик))
А сама я на балачкы балакаю бо з Кубани, казачка, хоч потрошкы йийи и забувають. Ось и я вжэ нэ вмию дужэ швыдко балакать, так, дви-тры фразы кажу, нэ бильш, писля на русскый пэрэстрыбую, бо тута дужэ довго, а колы в станыцю вэрнуся зи своимы тильки - родычамы, зэмлякамы, е слова якых нэмае у вкраинськом) алэ разумию трошки и вкраинський)
За православним календарем – це день народження Ісуса Христа, Господа Нашого і Спасителя! Від щирого серця хочу привітати Вас з Різдвом Христовим! З самим світлим святом! Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають Ваш дім,мадам Френкель, нехай перебуває з Вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, Вам, мадам Френкель, міцного здоров'я душі і тіла. Зі святом!
Ви добре пишете по українськи! Ви молодці, так і продовжуйте, побільше української мови!