ОООС Вентспилс некустамие ипашуми в этом месяце будет поверять показания счётчиков на воду в квартирах тех многоквартирных домов, где разница между декларированным и общим расходом воды в доме составляет более 20%.

 

Этим займутся работники ОООС Вентспилс некустамие ипашуми.

4-го апреля, во вторник, с 18:00 до 20:00 проверка пройдёт в доме по ул. Лидотаю, 4, 6-го апреля, в четверг с 18:00 до 18:30 – по ул. Кулдигас, 11 и с 18:30 до 20:00 – по просп. Лиелайс, 41.

Читай еще

Комментарии (4)

  • 0
    Ordnung muss sein 03.04.2017, 12:45:31

    Единство(!) измерений должно выдерживаться при любой точности измерений, необходимой владельцу процесса.

  • 0
    NADEZHDA 05.04.2017, 09:35:02

    Толку от их проверки ноль. У нас проверяли и результаты те же, как было несоответствие, так и осталось. Кто воровал, тот и продолжает. А войти в квартиру без разрешения хозяев никто не имеет права. Беспомощные они - ОООС ВНИ. Вот если бы вместе с жильцами и они покрывали перерасход воды может и нашли бы выход.

  • 0
    Ventspils_VNI 06.04.2017, 15:23:24

    Vēršam uzmanību, ka dzīvojamā ēka ir kopīpašums, tāpēc par ūdens kopējo patēriņu ēkā, tostarp par aukstā un karstā ūdens patēriņa datu precīzu nodošanu pašvaldības SIA”ŪDEKA” atbildīgi ir paši dzīvokļu īpašnieki.

    Konstatējot faktu, ja iedzīvotāju nodeklarētais karstā un aukstā ūdens patēriņš ir mazāks nekā mājas kopējo ūdens kontrolskaitītāju rādījumi, tad mājas pārvaldnieks veic mājas apsekošanu, lai noskaidrotu vai ēkas koplietošanas telpās kaut kur nav ūdens noplūde. Ja mājas iekšējie ūdensapgādes tīkli ir kārtībā, tad mājas pārvaldnieks sadarbībā ar pašvaldības SIA „ŪDEKA” organizē ūdens skaitītāju pārbaudes visos dzīvokļos, lai precizētu individuālo skaitītāju rādījumus.

    Kā vienu no labākajiem risinājumiem precīzu ūdens patēriņa datu ieguvei „Ventspils nekustamie īpašumi” iesaka ūdens skaitītāju ar attālinātās datu nolasīšanas sistēmas ierīkošanu visā mājā - katrā dzīvoklī. Šī sistēma sniedz iespēju precīzi nolasīt ūdens skaitītāju rādījumus, turklāt nav nepieciešamība iedzīvotājiem katru mēnesi nolasīt un nodot skaitītāju rādījumus, jo sistēma to veic automātiski.

  • 0
    Ventspils_VNI 07.04.2017, 11:15:18

    Vēlamies papildināt, ka par ūdens patēriņa starpības sadales kritērijiem un piemērojamo metodiku iedzīvotāji ir lēmuši mājas kopsapulcē, atrunājot to pakalpojumu līgumā, ko visas dzīvojamās mājas iedzīvotāju vārdā ar pakalpojumu sniedzējiem ir noslēgusi mājas īpašnieku pilnvarotā persona/mājas pārvaldnieks.

    Līdz ar to, patēriņa starpība, kas rodas starp mājas kopējā aukstā un karstā ūdens patēriņa skaitītāju rādījumiem un iedzīvotāju deklarētajiem patēriņa rādījumiem, primāri tiek sadalīta tiem dzīvokļu īpašniekiem / īrniekiem:
    • kuru dzīvokļos nav uzstādīti skaitītāji;
    • kuri liedz piekļuvi veikt individuālā skaitītāja pārbaudi;
    • kuru skaitītāji ir bojāti, nav noplombēti, plombējums ir bojāts, skaitītāji nav verificēti;
    • kuri nav iesnieguši skaitītāju rādījumus trīs mēnešus pēc kārtas.

    Ja šādu dzīvokļu mājā nav, tad ūdens patēriņa starpība tiek sadalīta proporcionāli dzīvokļu skaitam.

Оставь комментарий:

Чтобы оставить комментарий, просим сначала войти в систему через: